Előző
Következő
|
Grillezzünk, de ne csak húst! |
2017-08-17 23:34:58 |
Még tart a jó idő, ki kellene használni: Grillezzünk, de ne csak húst! A grillezés, szabadtéri sütögetés kötelező nyári program, mégpedig jó társaságban az igazi, sokféle pácolt finomsággal, salátákkal. Bár a grillezésről a húsok jutnak elsőként eszünkbe, érdemes kipróbálni húsmentes alapanyagokat is. A tapasztalat szerint ugyanis ezek fogynak el mindig elsőnek! Mindenki... |
Grillezzünk, de ne csak húst! |
2015-05-16 22:35:27 |
Grillezzünk, de ne csak húst! A grillezés, szabadtéri sütögetés kötelező nyári program, mégpedig jó társaságban az igazi, sokféle pácolt finomsággal, salátákkal. Bár a grillezésről a húsok jutnak elsőként eszünkbe, érdemes kipróbálni húsmentes alapanyagokat is. A tapasztalat szerint ugyanis ezek fogynak el mindig elsőnek! Mindenkinek megvan a jól bevált grillpáca, kedven... |
Grillezzünk, de ne csak húst! |
2013-08-31 23:58:44 |
Szép idő lesz vasárnap, javasolok egy családi kerti grillezést. Grillezzünk, de ne csak húst! A grillezés, szabadtéri sütögetés kötelező nyári program, mégpedig jó társaságban az igazi, sokféle pácolt finomsággal, salátákkal. Bár a grillezésről a húsok jutnak elsőként eszünkbe, érdemes kipróbálni húsmentes alapanyagokat is. A tapasztalat szerint ugyanis ezek fogynak el mi... |
x |
2010-12-19 11:47:44 |
- - - [-] 687: Szia Verácska ! Itt kódorogtam ,olvasgattam,és megláttam ezt a receptet. A leírása nagyon hasonlít a mi nyírségi Málé nevű kukoricás ételünkhöz. édesanyám készített párszor még kicsi voltam. Valami még rémlik az ízről is. Annyit tudok,hogy melegen jó. Puliszkát viszont sokat ettünk. #717 2009. november 12. 20:57 Előzmény Szűcs Dezsőné [V... |
Fõételek |
2008-11-29 17:16:59 |
Főételek Rántott csirke Hozzávalók: 3 db 50-55 dkg-os csirke, 3 tojás, 25 dkg zsemlemorzsa, 12 dkg liszt, só, zsír, zöldpetrezselyem. A megtisztított csirkéket megmossuk, ruhával leszárítjuk és feldaraboljuk. Ha a csirke kicsi, négy darabba, ha nagyobb, nyolc darabba vágjuk. A májat és a zúzát a szárnyába tesszük. A májat villával megszurkáljuk, hogy a forró zsírba... |
Előző
Következő
|
|